Σχετικά με εμάς

Το σαλόνι ομορφιάς Madhair ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2006 στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα μεγάλο και πολυτελή χώρο με κύρια φιλοσοφία την υψηλή ποιότητα και τις χαμηλές τιμές. Μας εμπιστεύεστε και αυτό επιβεβαιώνει την επιλογή μας ενώ παράλληλα μας δίνει τη χαρά να είμαστε κοντά σας και να σας προσφέρουμε ακόμη πιο πολλά.

Δουλεύουμε σκληρά για να βεβαιωθούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με την περιποίηση των μαλλιών και των άκρων, που λαμβάνετε. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, σε προσιτές τιμές.

Το στυλ και η μόδα είναι το πάθος μας και ελπίζουμε να μοιραστούμε αυτό το πάθος με εσάς. Το προσωπικό μας, θα σας προσφέρει συμβουλές και προτάσεις ώστε να βρούμε το στυλ που θα θέλατε και να το κάνουμε να ταιριάζει στην εικόνα του εαυτού σας. Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς, θα θέλαμε να σας ακούσουμε.

Επιπλέον, μπορούμε να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα περιποίησης μαλλιών και των άκρων σας καθώς διαθέτουμε τις γνωστότερες και ποιοτικότερες μάρκες της αγοράς. Επιλέγουμε την χρησιμοποίηση συγκεκριμένων προϊόντων, που έχουν την δυνατότητα να μας κάνουν να ξεπεράσουμε τα δικά μας πρότυπα της επιτυχίας. Για κάθε προϊόν που χρησιμοποιούμε μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι προσδίδει αξία στη φροντίδα των μαλλιών και των άκρων σας κάθε φορά που επισκέπτεστε το κατάστημα μας